Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supykusi dėl per mažų lėktuvų sėdynių, garsi influencerė įsigijo orlaivį: „Sunkus darbas atsiperka“

Išvaizdus modelis Gracie Bon anksčiau internete sukėlė diskusijas, kai pareiškė, kad oro linijų bendrovės turėtų padaryti platesnes sėdynes tam, kad į jas tilptų jos didžiulis užpakaliukas, tačiau dabar ji rado būdą, kaip išspręsti šią problemą, rašoma „Daily Star“.
Modelis Gracie Bon įsigijo nuosavą lėktuvą
Modelis Gracie Bon įsigijo nuosavą lėktuvą / Gracie Bon „Instagram“ paskyros nuotr.

Modelis G.Bon, kuri oro linijų bendrovėms sakė, kad „reikia didesnių sėdynių“, nusprendė išleisti pinigus nuosavam lėktuvui, kad išspręstų šią problemą.

G.Bon, garsus plius dydžio modelis iš Panamos miesto, garsėja iškilia smėlio laikrodžio figūra ir didžiuliu 140 cm užpakaliuku. 26 metų mergina reguliariai dalijasi pikantiškomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais su 4,7 mln. savo „Instagram“ gerbėjų.

Tačiau nors jos garsusis užpakaliukas džiugina gerbėjus, jis turi ir trūkumų. Anksčiau modelis plačiai nuskambėjo po to, kai ji paragino oro linijų bendroves pagaminti daugiau sėdynių, pritaikytų tiems, kurių užpakaliukai didesni nei vidutiniai.

G.Bon teigė: „Net jei skrisčiau pirmąja klase, negalėčiau tilpti į lėktuvą“. Ji pridūrė: „Taigi tai peticija visoms oro linijoms, kad tokios didelės merginos kaip aš galėtų skristi. Tai ne mano kaltė, kad turiu tokį didelį užpakaliuką“.

Tačiau atrodo, kad ji atsisakė šio reikalo ir pati rado sprendimą, nors dėl to bus „skolinga visą likusį gyvenimą“.

Naujausiame vaizdo įraše, kuris sulaukė daugiau nei 193 000 „patinka“ paspaudimų, ji matoma patogiai įsitaisiusi naujojo privataus lėktuvo sėdynėje.

Tai ne mano kaltė, kad turiu tokį didelį užpakaliuką.

Ji sakė: „Ką tik nusipirkau pirmąjį lėktuvą. Komercinės oro linijos negamina didesnių sėdynių, todėl tai paėmiau į savo rankas. Čia apžiūriu savo sprendimą. Mano pačios lėktuvas. Taigi sveiki atvykę į lėktuvą.

Aš parodysiu, kad šis lėktuvas puikiai tinka tokioms didelėms mergaitėms kaip aš. Manau, kad durys labai plačios, todėl galima lengvai įšokti. O sėdynės nuostabios.

Man nebereikės pirkti dviejų bilietų. Esu tokia laiminga. Dabar eikime į galinę sėdynę. Dar nežinau, kaip įjungti oro kondicionierių, bet bent jau išbandžiau visas sėdynes.

Tai yra būtent tai, ko man reikėjo. Kaina buvo gana didelė, ir aš tikrai liksiu skolinga visam likusiam gyvenimui, bet žinau, kad verta. Esu įsimylėjusi savo naująjį lėktuvą. Sunkus darbas atsiperka“.

„Instagram“ vartotojai liko apstulbę dėl šio vaizdo įrašo – daugelis sveikino ją su naujuoju pirkiniu. Vienas asmuo sakė: „Tuomet surenkime vakarėlį dėl lėktuvo turėjimo“.

Kitas pridūrė: „Išskraidink mane“, o dar vienas komentavo: „Sveikiname, gražuole“. Tačiau kiti komentaruose teigė, kad ji tilptų į standartines sėdynes, jei nebūtų pasirinkusi milžiniško užpakaliuko.

Vienas žmogus rašė: „Ji mane tikrai erzina“, o antrasis tvirtino: „Žmonija išprotėjo“. Tuo tarpu trečiasis komentavo: „Moki už didelį užpakaliuką, bet skundiesi, kad jis niekur netelpa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius