Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 16

J.Valančiūno teritorija: lietuvis – krūvos NBA įkrintamųjų rekordų savininkas

„New Orleans Pelicans“ klubas paskutinę NBA reguliariojo sezono dieną turėjo šansą iškovoti tiesioginį bilietą į atkrintamąsias varžybas, bet to nepadarė ir turės žaisti įkrintamosiose. Tai sugrąžins Joną Valančiūną į jam puikiai pažįstamą teritoriją, kurioje lietuvis dažniausiai žydi.

Kurį laiką net į ketvirtą vietą ir namų aikštės pranašumą Vakarų konferencijos atkrintamosiose besitaikę „pelikanai“ pabyrėjo sezono finiše, kai pralaimėjo 6 iš paskutinių 11 rungtynių ir užleidę į priekį „Dallas Mavericks“ ir „Phoenix Suns“ liko septintoje vietoje.

Tai reiškia, kad trečius metus iš eilės Naujojo Orleano ekipa grumsis įkrintamosiose varžybose.

Užpernai jiems pavyko nugalėti „San Antonio Spurs“ ir „Los Angeles Clippers“ ir prasmukti į atkrintamąsias, o pernai „pelikanai“ neatsilaikė prieš „Oklahoma City Thunder“ ir užbaigė pasirodymą jau po pirmo susitikimo.

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Šiemet Luizianos valstijos komanda turės du šansus. Iš pradžių jie namie susigrums su „Los Angeles Lakers“, o net ir pralaimėjimo atveju dar galėtų pasitaisyti, kai namuose priimtų „Sacramento Kings“ su Domantu Saboniu arba „Golden State Warriors“.

Lemiamuose mūšiuose „pelikanams“ pravers ir žmogaus, puikiausiai pažįstančio įkrintamųjų varžybų specifiką, pagalbos.

J.Valančiūnui ateinančios nakties susitikimas su „Lakers“ bus jau septintasis karjeroje įkrintamųjų mačas. Tiek daug nėra sužaidęs joks kitas žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius